Startery
Carpaccio z ośmiornicy z sosem raita
90 Zł
Chrupiące krewetki z bazylią w cieście filo
80 Zł
Tatar wołowy z truflami i pesto
90 Zł
Bruschetta z lekko wędzonym łososiem.
90 Zł
Vitello tonnato z kaparami i oliwkami
95 Zł
Plato owocowo-jagodowe
350 Zł
Antipasti
400 Zł
Sałatki
Sałatka Cezar z kurczakiem i chrupiącym boczkiem / Sałatka Cezar z krewetkami i chrupiącym boczkiem
80 Zł
Sałatka z łososiem gravlax
80 Zł
Sałatka Grecka
80 Zł
Zupy
Barszcz z duszonymi żeberkami
60 Zł
Tom Yum z owocami morza
60 Zł
Sushi
Tiger roll
130 Zł
Philadelphia
130 Zł
Futomaki with eel
130 Zł
Wulkan
130 Zł
Sashimi roll with tuna
130 Zł
Ebi Tempura Roll
130 Zł
Bonito Roll
130 Zł
Menu główne
Stek ribeye z frytkami z batatów i kukurydzą
70 zł za 100 gramów
Placki ziemniaczane z grzybami leśnymi
120 zł
Łosoś z awokado, sosem miso i kawiorem
130 zł
Kotlet de volaille z krokietami ziemniaczanymi
100 zł
Ptitim w kremowym sosie z przegrzebkami
120 zł
Tagliatelle alla Carbonara
100 zł
Konfitowana noga kaczki z purée z batatów i sosem demi-glace z owocami
120 zł
Saute z owoców morza
230 zł
Desery
Ciasto marchewkowe
50 Zł
Miodownik
50 Zł
Strudel
70 Zł
BAR
Smoky ice
60 zł
(gin, red vermouth, dry vermouth, lavender)
Red Duо
75 zł
(tequila, raspberry, tomato, spices)
Glamour
75 zł
(vodka, aperol, bubble gum)
Sweet Peper
75 zł
(gin, limoncello, sweet pepper, strawberry)
Floral Freshness
60 zł
(rum, jasmin, lychee)
Tropical Fire
70 zł
(rum, passion fruit, pineapple, mint)
Berry Cheesecake
60 zł
(rum, strawberry, raspberry, salted mascarpone)
Spicy half
70 zł
(rum, ginger, honey, basil)
Green Muse
60 zł
(rum, jasmin, ginger, kiwi)
Berry Whisper
60 zł
(vodka, strawberry, elder flower, ginger)
Sunset Essence
60 zł
(gin, martini fiero, almond)
BAR MENU

HOOKAH

Angel's Original 180 zł
Angel's Fruit 250 zł
Angel's Exclusive 250 zł
Chef Hookah 500 zł
Mansory 1000 zł