MENU | PL
Startery

Pasztet z kaczki z galaretą z whisky i jabłek

Chrupiące krewetki z bazylią w cieście filo
Bruschetta z wędzonymi pomidorami, guacamole i serem chevre
Bruschetta z parmą na grzankach tostowanych z omletem, kozim serem i figami
Tatar z łososia z guacamole i sosem chili
Tatar filet mignon
Carpaccio z dziczyzny
Plato owocowo-jagodowe
Antipasti
Ukraińskie marynaty do wódki
Sałatki

Sałatka vitello tonnato z marynowanym tuńczykiem i parmezanem

Sałatka Cezar z kurczakiem i boczkiem
Sałatka z krewetkami tygrysimi i fasolą edamame
Vinaigrette z czerwonym kawiorem, awokado, pasternakiem i oliwkami kalamata
Ciepła sałatka z kalmarem w sosie winnym
Zupy
Barszcz ukraiński na duszonym żeberku wieprzowym
Tajska zupa spicey na mleku kokosowym z carpaccio z cielęciny
Sushi

Filadelfia

Tiger roll
Futomaki tempura (hot roll)
Przegrzebek cheddar roll
Sashimi roll
Wulkan
Mikado
Tuna roll
Menu główne

Kotlet po kijowsku z krokietami ziemniaczanymi i sosem demi-Glas

Carbonara z sosem z borowików zakarpackich i czarną truflą
Udko z kaczki confit na puree z pieczonej marchewki
Burger z dziczyzny z gorącym sosem tobiko
Stek z foie gras z dżemem orzechowym i figami
Czebureki złote
Medaliony filet mignon w sosie winnym
Opalona ośmiornica z risotto ziemniaczanym w tuszem mątwy
Żeberka wieprzowe duszone w sosie teriyaki
Desery

Pierogi z konopiami, wiśniami i tuszem mątwy

 Napoleon
Miodownik
Fondant pistacjowy