BRUNCHE od 12:00 do 20:00
Ostrygi Gillardeau nr 2

6 szt. – 360 zł / 12 szt. – 650 zł
Startery
Carpaccio z ośmiornicy z sosem raita
90 Zł
Chrupiące krewetki z bazylią w cieście filo
80 Zł
Tatar wołowy z truflami i pesto
90 Zł
Bruschetta z lekko wędzonym łososiem.
90 Zł
Vitello tonnato z kaparami i oliwkami
95 Zł
Plato owocowo-jagodowe
350 Zł
Antipasti
400 Zł
Sałatki
Sałatka Cezar z kurczakiem i chrupiącym boczkiem / Sałatka Cezar z krewetkami i chrupiącym boczkiem
80 Zł
Sałatka z łososiem gravlax
80 Zł
Sałatka Grecka
80 Zł
Zupy
Barszcz z duszonymi żeberkami
60 Zł
Tom Yum z owocami morza
60 Zł
Sushi
Tiger roll
130 Zł
Philadelphia
130 Zł
Futomaki with eel
130 Zł
Wulkan
130 Zł
Sashimi roll with tuna
130 Zł
Ebi Tempura Roll
130 Zł
Bonito Roll
130 Zł
Menu główne
Stek ribeye z frytkami z batatów i kukurydzą
70 zł za 100 gramów
Placki ziemniaczane z grzybami leśnymi
120 zł
Łosoś z awokado, sosem miso i kawiorem
130 zł
Kotlet de volaille z krokietami ziemniaczanymi
100 zł
Ptitim w kremowym sosie z przegrzebkami
120 zł
Tagliatelle alla Carbonara
100 zł
Konfitowana noga kaczki z purée z batatów i sosem demi-glace z owocami
120 zł
Saute z owoców morza
230 zł
Desery
Ciasto marchewkowe
50 Zł
Miodownik
50 Zł
Strudel
70 Zł
BAR
BAR MENU
EXCLUSIVE COLLECTIBLE WINES

HOOKAH

Angel's Original 200 zł

Angel's Exclusive 250 zł

Chef Hookah 300 zł

Mansory 1000 zł